Sery
- Edam, Gouda, Trapista
- Mazdamer, Ementaler
- Cagliata, Mozarella
- Produkt seropodobny analog
- Sery topione
- Sery do przerobu, okrawy, wiórki
Proszki mleczne
- Pełne mleko w proszku WMP
- Odtłuszczone mleko w proszku SMP
- Preparat mleczno-tłuszczowy 28/24 instant IFFMP
- Maślanka w proszku BMP
- Koncentrat białek mlecznych MPC 85
- Permeat mleczny MPP
Masło
- Masło świeże
- Masło mrożone
- Masło serwatkowe
- Masło laktyczne
- Bezwodny tłuszcz mleczny AMF
Proszki serwatkowe
- Serwatka słodka
- Serwatka demi 40/50/70/90
- Permeat serwatki
- Koncentrat białek serwatkowych WPC 80 standard & instant
- Izolat białek serwatkowych WPI90, hydrolizat białek serwatkowych WPH
- Laktoza w proszku
Płyny
- Śmietana 40%
- Mleko pełne
- Mleko odtłuszczone
- Maślanka
- Koncentraty mleka i serwatki
Mieszanki mleczne
Mieszanki mleczne w proszku do zastosowania w przemyśle piekarniczym, cukierniczym, spożywczym lub specjalne mieszanki na Państwa zamówienie.