Skontaktuj się z nami
TRANS SER Sp.j.
ul. 1 Maja 25
14-420 Młynary
Handel Krajowy
Zbigniew Korzeniowski - CEO
z.korzeniowski|transser.pl| | z.korzeniowski|transser.pl

Sery

  • Edam, Gouda
  • Maasdam, Emmental
  • Cagliata, Mozarella, Cheddar, Tylżycki,
  • Produkt Seropodobny (typu holenderskiego, szwajcarskiego),
  • Sery topione
  • Sery do przerobu, do konfekcjonowania, HoReCa, retail, przemysłu

Opakowania: w euroblokach, bloczkach 3-4 kg, produkty konfekcjonowane w porcjach i plastrach.

Sery

Mleko w proszku

Mleko w proszku
  • Pełne mleko w proszku
  • Odtłuszczone mleko w proszku ( Low, Medium & High Heat)
  • Preparat mleczno-tłuszczowy (FFMP)
  • Maślanka w proszku
  • Koncentrat białek mlecznych MPC

Opakowania: w workach 15 kg, 25kg, „Big-Bag”.

Masło

Masło
  • Masło świeże
  • Masło mrożone
  • Bezwodny tłuszcz mleczny / AMF

Opakowania: w blokach 25 kg lub w kostkach 200/250 gramowych.

Serwatka w proszku

Serwatka w proszku
  • Serwatka w proszku
  • Serwatka w proszku demineralizowana
  • Serwatka w proszku neutralizowana
  • Permeat serwatki w proszku standard & demineralizowany
  • Koncetrat białek serwatkowych WPC 80 standard & instant, WPC 35
  • Izolat białek serwatkowych WPI90, hydrolizat białek serwatkowych WPH
  • Laktoza w proszku

Opakowania: w workach 15kg, 25 kg, "Big-Bag".

Płynne produkty mleczne

Płynne produkty mleczne
  • Śmietana,
  • Mleko płynne pełne i odtłuszczone,
  • Maślanka,
  • UHT,
  • Koncentraty mleka i serwatki.

Proszki mleczne dla przemysłu

Proszki mleczne dla przemysłu

Specjalne mleczne mieszanki w proszku dla zastąpienia PMP/ OMP/ SP w przemyśle piekarniczym, cukierniczym, spożywczym lub specjalne mieszanki na Państwa zamówienie.